Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/svendborg-h-service.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/svendborg-h-service.dk/public_html/wp-content/plugins/visual-portfolio/classes/class-get-portfolio.php on line 25
Microcement - Svendborg håndværkerservice

Microcement

Nyt gulv
Tømrerfirmaet Svendborg Håndværkerservice udfører alt inden for gulve, hvad end det er reparation eller montering af nye gulve.

Årsagen hertil kan f.eks. være slidtage eller blot ønsket om et nyt og moderne gulv. Gulvene i din bolig betrædes et utal af gange hver eneste dag, og derfor skal de ikke blot være flotte, men også holdbare og slidstærke. Når du skal have udført gulvarbejde, er det derfor vigtigt med en håndværker der har øje for præcision og kvalitet, så du er sikret en løsning der holder mange år frem.

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for gulve, og er bl.a. også certificeret i at udføre microcement fra Topciment.dk, flydespartel og epoxy gulve. Især microcement er i løbet af de seneste par år blevet utrolig populært i den nordiske indretning, og vi oplever at flere og flere efterspørger netop denne type gulv.

Microcement
Udover det rå og lækre beton-look, vælger mange microcement i hjemmet da materialet nemt kan påføres stort set alle overflader, samtidig med at det er ekstremt slidstærkt og rengøringsvenligt.

Derudover er microcement 100% vandtæt, hvilket gør materialet ideelt til køkkenet og specielt badeværelset. Du kan læse mere om microcement på Fynsmicrocement.dk, som er en del af Tømrerfirmaet Svendborg Håndværkerservice.

Skal du have lagt nyt gulv i din bolig?
Uanset om du er til det klassiske look med f.eks. trægulv eller ønsker en mere spændende og anderledes indretning med f.eks. microcement, så står Tømrerfirmaet Svendborg Håndværkerservice klar til at hjælpe.

Ring til os på +45 29 63 93 43 og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.