Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/svendborg-h-service.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/svendborg-h-service.dk/public_html/wp-content/plugins/visual-portfolio/classes/class-get-portfolio.php on line 25
Alt i tømrerarbejde - Svendborg håndværkerservice

Alt i tømrerarbejde

Skal du renovere, bygge om eller bygge til?
Tømrerfirmaet Svendborg Håndværkerservice udfører alt i tømrerarbejde og hjælper private såvel som erhverv, med både små og store opgaver, uanset om det er et mindre byggeprojekt eller den helt store totalrenovering.

Kvalitet og godt håndværk er de vigtigste nøgleord i virksomheden, eftersom at det er vores fornemmeste opgave at levere løsninger, som skal kunne holde mange år frem.

Hvorfor skal du vælge os?
Hos Tømrerfirmaet Svendborg Håndværkerservice har vi igennem årene specialiseret os i at levere et stykke håndværk, der er lidt udover det sædvanlige. Vi har øje for detalje samt meget høj kvalitet, og vi er gode til at tænke innovativt og anderledes.

Dermed er du altid sikret en top professionel løsning hvad angår dit byggeri. Derudover er Tømrerfirmaet Svendborg Håndværkerservice medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti.

Skulle du mod forventning være utilfreds med det stykke arbejde, du har fået udført af en håndværker, så dækker Byg Garanti dit tab for helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Som kunde hos Tømrerfirmaet Svendborg Håndværker Service træder Byg Garanti automatisk i kraft ved aftalens indgåelse og ordningen er helt gratis for dig.

Står du og skal have hjælp til dit næste byggeprojekt og vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten? Så kontakt os på + 29 63 93 43.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for faget og løser en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Tagarbejde
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Murerarbejder
  • Malerarbejde
  • Facaderenovering
  • Badeværelse og køkken
  • Alt i gulve, herunder microcement, flydespartel og epoxy